وزیر جهاد کشاورزی ساعتی قبل برای بازدید از مناطق سیلزده بلوچستان و خسارات سیل به بخش کشاورزی وارد سیستان و بلوچستان شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی پیش از ظهر امروز به منظور بازدید از مناطق سیلزده شهرستانهای چابهار، دشتیاری و کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان و همچنین خسارات وارده سیل به بخش کشاورزی از طریق فرودگاه چابهار وارد استان شد.
وزیر جهاد کشاورزی در سفر به استان سیستان و بلوچستان برای رسیدگی و حل مشکلات کشاورزان و روستاییان خسارت دیده از سیل اخیر، سیدمحمدرضا سیدحسینی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان را به عنوان نماینده تامالاختیار خود در این استان برای رسیدگی به مشکلات کشاورزی و دامداران منصوب کرد.
وزیر جهاد کشاورزی به رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان دستور داد تا با تمهیدات و اقدامات موثر تمام توان و امکانات خود را به طور ملموس، مستمر و پیگیر برای جبران خسارات و مدیریت بحران در مناطق سیل زده و آسیب دیده بکار گیرد.
وزیر جهاد کشاورزی، همچنین به حسینی ماموریت داد تا پیگیر خرید تضمینی دام، تامین امانی نهاده های دامداران روستایی و عشایری توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشور و سازمان امور عشایری ایران باشد.
نیکبخت، همچنین صندوق بیمه کشاورزی را ملزم کرد تا برآورد میزان خسارت وارده به کشاورزان را بررسی و با مشارکت بانک کشاورزی نسبت به جبران خسارت اقدام کنند.
وزیر جهاد کشاورزی ، به سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور هم دستور داد تا با مشارکت اتحادیه های مربوطه ، خرید تضمینی محصولات باغی و زراعی کشاورزان را انجام دهد.
وی ، همچنین از شرکت بازرگانی دولتی ایران و پشتیبانی امور دام کشور خواست تا نسبت به کمبودهای احتمالی کالاهای اساسی(گندم، برنج، روغن، گوشت و …) همکاری لازم را به عمل آورند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و معاون آب و خاک وزارت جهادکشاورزی وزیر جهاد را همراهی میکنند.
محمدعلی نیکبخت پس از بازدید از برخی مناطق سیلزده در بازدید از آب بندانها در منطقه «وشنام» بخش مرکزی شهرستان چابهار دستور تسریع در ایجاد آببندان جهت ذخیرهسازی آب باران در منطقه را صادر کرد.
به گزارش تسنیم، بارندگی اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان بهدلیل رگباری بودن خسارت زیادی به زیرساختهای بخش کشاورزی این استان وارد کرده طوری که برآورد اولیه نشان از خسارت 700 میلیارد تومانی به این بخش دارد. بخش عمده این خسارتها به جاده بینمزارع، آببندها، هوتکها، قنوات، اراضی کشاورزی، زیرساختهای شیلاتی و راههای عشایری است.
مطالب جالب
جلسه تعیین نرخ تضمینی گندم فردا برگزار میشود
“طرح ملی کاشت یک میلیارد نهال” پاسخی به بحران آلودگی هوا
سقف وام مشاغل خانگی چقدر است؟